Facebook

Ochrona Danych Osobowych

Doradztwo

Projekty grantowe LGD

Statystyki

2132539
Dzisiaj
Wczoraj
W tym tygodniu
W zeszłym tygodniu
W tym miesiącu
W zeszłym miesiącu
Ogółem
144
5168
5312
2120568
18634
300707
2132539

KONSULTACJE JOWES


Jurajski Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej JOWES zaprasza mieszkańców z gmin : Boronów, Kamienica Polska, Konopiska, Poczesna, Starcza na konsultacje do biura LGD "Bractwo Kuźnic" w dniach : 02.06.2016 r. oraz 23.06.2016 r. w godz. od 11:00 do 14:00.
Jurajski Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej w Subregionie Północnym Województwa Śląskiego oferuje usługi doradztwa oraz doradztwa specjalistycznego.

ZAPROSZENIE NA WALNE ZEBRANIE CZŁONKÓW

Zarząd Stowarzyszenia LGD "Bractwo Kuźnic" serdecznie zaprasza członków Stowarzyszenia
na Walne Zebranie Członków, które odbędzie się 31.05.2016 r. o godz. 15.00 w Świetlicy Wiejskiej w Nowej Wsi ul. Częstochowska 8.

Zaproszenie na Walne Zebranie

PODPISANIE UMOWY RAMOWEJ

W dniu 10 maja 2016 roku przedstawiciele Lokalnej Grupy Działania "Bractwo Kuźnic" - Prezes Zarządu Marita Skowron i Skarbnik Zarządu Renata Smędzik podpisali w Urzędzie Marszałkowskim woj. śląskiego umowę o warunkach i sposobie realizacji Strategii Rozwoju Lokalnego Kierowanego przez Społeczność.
Ze strony UM woj. śląskiego umowę podpisywał wicemarszałek Stanisław Dąbrowa.
Naszych potencjalnych beneficjentów zapraszamy do śledzenia strony internetowej, gdzie na bieżąco będą umieszczane informacje o naszych działaniach związanych z realizacją LSR.
Więcej informacji : http://slaskie.pl/strona_n.php?jezyk=pl&grupa=10&art=8280

Zapraszamy do galerii zdjęć!

Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów

Urząd Marszałkowski Województwa Śląskiego oraz Śląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego  w Częstochowie zapraszają do udziału
w XVI edycji regionalnego etapu konkursu "Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów" na najlepszy regionalny produkt żywnościowy oraz na najlepsze danie i potrawę regionalną województwa śląskiego.

Celem konkursu jest poznanie i udokumentowanie regionalnych produktów żywnościowych,  osadzonych głęboko w polskiej tradycji i od lat wytwarzanych tymi samymi metodami i według tych samych receptur. Ideą konkursu jest też przygotowanie producentów do ubiegania się o ochronę produktów zgodną z ustawodawstwem unijnym.

Czytaj więcej: Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów